Red Roof 2015 - Helena Lundquist

Strøm inviterer til fødselsdagsweekend

Kom til tagfest, plademesse, yoga og klubåbning ganske gratis i Strøms åbningsweekend. I anledning af Strøms 10-års jubilæum åbnes festivalen med en stor og gratis fødselsdagsweekend i området omkring Kødbyen den 6. og 7. august. Music for Dreams kuraterer line-up til Strøm-klassikeren ’Red Roof’ på DGI Byens tag lørdag, og Strøm indtager Absalon i et helt døgn dage med Den Elektroniske Musikquiz lørdag aften og fødselsdagsfest hele søndagen med bl.a. godmorgen yoga, plademesse og fællesmiddagen Suppe, Steg & Techno. Weekenden sluttes af på Jolene i Kødbyen, når det nye klubkoncept Sonic Shift for første gang ser dagens lys med britiske Parris på programmet.

The Red Roof med Music For Dreams

DGI-byen og Strøm Festival gentager de sidste års succes og lader elektroniske toner spille solen ned over Red Roof. I år samarbejder Strøm med en af de stærkeste og mest erfarne aktører i branchen, pladeselskabet Music for Dreams, der drevet af den danske klubpioner Kenneth Bager. Music for Dreams-showcasen præsenterer et imponerende sammensurium af livekunstnere såvel som DJs, der vil spille solen ned over København.

Venue: The Red Roof, DGI-Byen
Line-up: Kenneth Bager (DK), Dub Tractor (DK), Christian d’Or (DK), Swan & the Lake (DK), Ruf Dug (UK) & Prins Emanuel (SE)
6. august kl. 19-24
Gratis entré
Facebook event

10-års fødselsdagsfest

Strøm holder stor fødselsdagsfest i Absalon med morgenyoga, børneaktiviteter, fællesspisning og mere i anledning af Strøms 10-års jubilæum – og vi mangler bare dig til at tage del i fejringen af den elektroniske musik.
Dagen starter med elektronisk morgenyoga kl. 11, og fra 13-16 holder Strøm School åben skole, hvor børn i alle aldre kan lave deres egen elektroniske musik på tablets. Samtidig inviteres der indenfor til elektronisk plademarked, hvor du kan opgradere laksamlingen. Om aftenen er der stor fødselsdagsfællesmiddag med Suppe, Steg & Techno – alt sammen med passende soundtrack.

11-12: Morgenyoga
13-16: Åben Strøm Skole
13-16: Det Elektroniske Plademarked
18-20: Suppe, Steg og Techno (fællesspisning)

Sted: Absalon, Sønder Boulevard 73
Gratis entré
Tidspunkt: Søndag 7. august kl. 11
Facebook event

Den Elektroniske Musikquiz med Klaus B & Katrine Ring

Tag vennerne med og flash din viden om elektronisk musik til Strøms store musikquiz med djs Katrine Ring og Klaus B som quizmasters – og dj’s til den efterfølgende fest.
Den Elektroniske Musikquiz omhandler et bredt udvalg af elektronisk musik indenfor de sidste 30 år og går derfor på kryds og tværs af genrer, kunstnere m.m.
Det er gratis at deltage i quizzen. Et hold skal bestå af mindst 3 personer og må maksimalt bestå af 6 personer. Tilmelding sker ved at skrive sit holdnavn og antal deltagere som opslag på facebookeventet.

Venue: Absalon, Sønder Boulevard 73
7. august kl. 20-02
Gratis entré
Facebook event

Premiere på ny klubaften på Jolene

På Jolene starter folkene bag Sonic Shift en ny søndagsklubaften, og engelske Parris er inviteret til den første. Arrangørerne bag, der bl.a. tæller den danske elektroniske musikpioner Thomas Knak, lover eklektisk basmusik, der blander britiske genrer som dubstep, grime og drum’n bass. Der er lagt op til en sonisk oplevelse, når Parris spiller, da hans lyd er karkateriseret ved vægtløse ambiente flader, der flyder naturligt sammen med dybe underspillede basfrekvenser.

Venue: Jolene, Flæsketorvet, Kødbyen
Line-up: Parris (UK), Sonic Shift (Baddums, Knak, Pastiche, Roger Jr.)
Søndag 7. august kl. 20-03
Gratis entré
Facebook event