bradley-rhythm-section

Rhythm Section International

(UK, DJ)

Direkte fra Peckham i London kommer Al Dobson Jr, FYI Chris og Contours fra det toneangivende pladeselskab Rhythm Section International. Med dybe rødder i det musikalske lokalmiljø i det sydlige London repræsenterer de tre artister hver især forskellige afkroge af housemusikken. De deler en kærlighed for det rytmiske, eklektiske og organiske – nyt såvel som gammelt. Brasilianske rytmer kan nemt og naturligt høres i samspil med techno fra Detroit. Rhythm Sections månedlige fest på en sleazy pool bar i downtown Peckham har et kultfollowing af stamgæster og er blevet epicenter for pladeselskabets lyd, der blander alverdens genrer. Alt er dog baseret på kærlighed, passion og åbenhed for musikken.

Al Dobson Jr (Rhythm Section International)

Fra sin entré på housescenen i 2014 har Al Dobson Jr etableret sig som en Englands mest lovende undergrundsproducere. På hans udgivelser for Rhythm Section og 22a udforsker han det rytmiske og abstrakte i rå og unikke produktioner, der krydser grænserne mellem house, hip-hop, jazz, funk og broken beats. Al Dobson Jrs sets indeholder obskure men dansevenlige grooves, uudgivne dubplates og klassisk jazz og funk.

FYI Chris (Rhythm Section International)

FYI Chris består af Chris Coupe og Chris Watson. De er tilknyttet de to London baserede labels, Rhythm Section International og Church, hvor de har udgivet flere ep’er. Begge er ansat i Peckhams bedste pladeforretning Rye Wax og har gennem deres arbejde i Rye Wax skabt sig en imponerende musikalsk viden. Deres selektioner og DJ-sets er lige så uovertruffende som deres egne produktioner.

Contours (Rhythm Section International)

Contours er musiker, producer og DJ Tom Burford. På hans album Technician, udgivet på Rhythm Section sidste år, udforsker Contours de rum, rytmer og teksturer, der er mellem house, jazz, afro-beat, electronica og hip hop – dog med groovet som kernen i alle produktioner. Som DJ blander Contours rå beats med afrikanske og latinamerikanske rytmer, og fusionerer det elektroniske og det organiske, det levende og det programmerede.

Information

Venue: ØEN, Nørrebro
13. august kl. 14-22
Gratis
Facebook event