friendslow

Strøm Friends

Posted Jan 14, 2016.

Kunne du tænke dig at arrangere et event med elektronisk musik i København?

Strøm indgår samarbejder med dj’s, promotorer og arrangører om at realisere events med elektronisk musik i fokus. Vi hjælper med at få gjort dit event køreklar, hvad enten du har brug for sparring om praktiske forhold, booking af artister, vejledning til lyd mv. Vi bekymrer os ikke om, hvorvidt du er erfaren eventarrangør eller bare har lyst til prøve noget nyt. Det vigtigste er, at du har en god idé, som du synes, passer til Strøm Festival.

Strøm Friends inddrager eksterne arrangører i Strøm Festival, så gode idéer, nye mennesker og spændende inputs kan blandes med Strøms know-how på områder som PR, organisering, produktion, lyd og generel vejledning. Målet er en festival pakket med unikke events – alle med elektronisk musik som omdrejningspunkt.

Strøm modtager ikke flere ansøgninger til festivalen i 2016, men begynd allerede nu at tænke over, hvordan du vil lave det svedigste event til Strøm Festival 2017.

domeofvisions2
Strøm presents: Infants Sleep Concert with Karsten Pflum and William Kudahl.

Friends-events i 2014 var eksempelvis

Strøm presents: Infants Sleep Concert with Karsten Pflum and William Kudahl

Venue: Dome of Visions

William Kudahl og Karsten Pflum havde samme idé til en sovekoncert. Strøm præsenterede dem for hinanden og hjalp med at organisere og promovere eventet med bl.a. billetsalg, PR og frivillige.

Strøm, Smash!Bang!Pow! og VEGA præsenterer: Bonobo

Venue: Store VEGA

VEGA og Smash!Bang!Pow! havde mulighed for at booke Sohn til en dato i Strøm-ugen. VEGA og Smash!Bang!Pow! inviterede Strøm med som præsentører at koncerten, som Strøm bidrog til at promovere, så den indgik i Strøms program.

Strøm & Apeiron Crew presents: Pølsefest

Venue: Los Café

Apeiron Crew ville gerne holde en havefest på asfalt med pølser på grillen og god musik i højtalerne. Strøm hjalp Apeiron med et grundbeløb til financiering af startudgifter, organisering af grill og bidrog derudover med promovering af eventet.

Instagram